torstaina, huhtikuuta 14, 2011

Puutarhassa

Kevään kunniaksi julkaisen Hillan historian ensimmäisen kuvasarjan, joka esittelee pihamaatamme huhtikuisessa paljaudessaan. Tällä viikolla on paljastunut muun muassa neljä nietosten alla talvehtinutta lehtikasaa, joita ei lokakuussa ehditty kärrätä kompostiin ensilumen alta. Ja lisää paljastuksia seuraa:

Kinosten alla uinunut kasvimaamme on tullut esiin! Traktorin- ja kaivonrengaspalstojen avulla voimme taas pian pyrkiä urbaaniin omavaraisuuteen.


Virtaviivaiset hernekepitkin ovat kestäneet lumen painon, mitä nyt vähän taipuneet.


Timjami (kuvassa keskellä) ei sitten selvinnyt niistä kolmenkymmenen asteen pakkasista. Kuollut yrtti on kuitenkin erityislaatuisessa harmoniassa keltaisten narsissien kanssa. Voiko tässä nähdä jopa pääsiäisen ilosanoman symboliikkaa?


Hangen alta paljastui myös lipputangon jalka. Liputtaminen on patrioottien hommaa, tätä käytetään vain väliaikaisena mattotelineenä.


Nationalististen tunnusmerkkien sijaan pihamme koristelussa on tuulahdus itämaista henkeä. Tämä yinyang-kilkatin on pitänyt pintansa talven tuiskuissa. Pian se saa taas helähdellä kesätuulen soittamana!

maanantaina, huhtikuuta 11, 2011

Syntymäpäiviä

Sisko olisi täyttänyt kolme päivää sitten 28 vuotta. Minä täytän huomenna 34 vuotta.

Muutama viikko sitten olin Pekko Käpin keikalla. Pekko soitti encoresina kappaleen Hullu tyttö. Minä ajattelin siskoa ja itkin.