torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Kevätjäät

Minut on haastettu meemiin! Koen villiä iloa, ja käytän n. tunnin hyvää työaikaa työkoneellani kirjoittamalla seuraavien ohjeiden mukaan seuraavanlaisen tarinan:

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi.Kevätjäät

Aamulla järvi oli vielä jäässä, ja illalla jäät lähteneet, ne sulivat paikoilleen ja moottorivene pärisi iloisesti. Pelastuslaitoksen pintapelastajat kävivät vierailulla vakuuttavan näköisissä vetimissä. Meille annettiin mukaan vihkoset nimeltä Puolison sukunimi ja lapsen sukunimi sekä Tietoa avioliittolaista: Liisa Laakso-Niemi ja Niilo Niemi saavat avioeron. Lelut menivät kiltisti laatikkoonsa ja puurokattilat kolistelivat iloisesti toisiaan vasten astianpesukoneessa. Ne eivät enää ollenkaan halunneet olla likaisia ja villejä.

Olemme tulleet siihen vaiheeseen kevättä, että ilmassa on jotain vielä toteutumatonta, tulossa olevaa joka sekoittuu viiltävällä tavalla muistoihin. Kevätjäät ovat epämääräisempiä kuin syysjäät. Eikä ihminen ole saari vaan saaren.Olen vilpittömästi sitä mieltä, että tarina on vastustamattoman ihana, kiitos kesätytön, kuulumien, kunkirjoitan, kuusiksen ja veloenan. Haastan kolme ensinmainittua jatkamaan cut up -tarinointia!