torstaina, syyskuuta 25, 2008

Portailla auringossa

Tänä aamuna istuin ulkoportailla yöpaidassa, aurinko valutti ihmeellistä syyslämpöä ylleni. Kankea ampiainen tapaili jalkojaan kuistilla. Tammi pudotti hiljakseen kuivia lehtiä nurmikolle, närhet rapisivat ja kujersivat sen oksilla. Oli kauhean paha olo.

9 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Voi Kulta Muruistani! Rakasta Haituvaistani! Pian tulen taas Eurooppaan ja sitten haluan kuulla mistä ja mihin mielesi sinua vie. Mullapa onkin just vaivoina ripulitauti..! Että kärsimystä on moneen lähtöön...
Paljon rakkaita ajatuksia sinulle täältä sateisesta Tokiosta! Toivoo Mustikkainen (joka kaipaisi mustikkasoppaa sisäkalustoa rauhoittelemaan...)

1:27 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Voimaa syksyyn. Hemepeppesi kutsuu käymään Vantaalla.

12:43 ip.  
Blogger Katja said...

Näin sinusta unta yhtenä yönä! Sain sinulta postikortin, jossa oli väljästi kirjoiteltu tekstiä sinne tänne. En muista muuta kuin että olit ollut aikeissa lähteä toimittajaksi Montanaan, mutta peruit ajatuksen. Googlasin äsken ko. osavaltiota, aika upeat maisemat. Ajattele, että jossakin siellä odotettiin sinua - voi näitä unia!

Voimahalaus!

10:40 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kirjoitat Hilla todella kauniisti.. ajattelin ehdottaa sinulle, että nyt, kun sinulla on aikaa, oletko ajatellut esimerkiksi käydä luovan kirjoittamisen kursseilla tms. (esim.kansalaisopistoissa järjestetään), sieltähän vois saada potkua sen esikoisenkin tekoon (Tilausta sille olisi)... ja tavata uusia ihmisiä :) Tai perehtyä musiikin maailmaan, voisit esimerkiksi antaa yksityistunteja (lapsilta saa aivan valtavasti energiaa ja iloa) tai perehtyä syvällisemmin tuohon suomalais-ugrilaiseen kansanmusiikkiin? Vaikkapa opiskella uutta soitintakin! Voimia sinulle! :)

10:27 ip.  
Blogger Veloena said...

Onneksi kaukaa voi halata. Halaus sinne!

2:50 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

HEEEEI HILLA!!!

Tsekkaas tää joutessasi:

http://www.youtube.com/watch?v=_VLaNHLKMcM&feature=related

(Käytöskukka - Laiskuus)

Hihii!

Ja... kirjottele sitten taas kuulumisia!

Terveisin Mustikka

2:18 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin ja tääkin on ihana:

http://www.youtube.com/watch?v=04OSdjr0AM0&feature=related

(Käytöskukka - Sinisilmäisyys)

Oih!

MusMus

2:41 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Joo ja sitten vielä tämäkin..!

http://www.youtube.com/watch?v=F6SClyNdUFg&feature=related

(Käytöskukka - Murjotus)

Nyt tässä käy sillä tavalla että jos ei uutta tekstiä kohta rupea kuulumaan niin valtaan tämän kommenttilootan ihan häikäilemättömästi täysin vallan kokonaan!

MusmusMussusmus
(Pariisin yömyöhässä nostalgioiden)

2:50 ap.  
Blogger Katja said...

Rauhaisaa joulua ja valkenevaa uutta vuotta!

4:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home