sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Bakkanaali

Meillä oli eilen Harakanpesässä kaupungin kuumimmat hipat. Vietimme koko yön mittaista Earth houria kymmenien kynttilöiden valossa, soitimme vinyylejä ja c-kasetteja ja notkutimme tanssilattian lautoja niin että kirjat putoilivat hyllystä. Minun huoneeni oli diskoteekkina: nurkassa oli kämppiksen upea vanha jaloilla seisova levysoitin, pöydällä minun säälittävä pieni kasettisoittimeni ja valaistuksena jouluvalosarja sekä punaisia kynttilälyhtyjä.

Kansaa ruoskivat tanssimaan dj Punisher (alias Hilla), edellisestä inspiraationsa saanut dj Punished, dj Protest, dj Adam, dj Esa, dj Pieksu, dj Jellona, dj Ailu sekä dj Amanuenssi. Viimeksi mainittu oli tosin vähän laiska ja soitti vain yhden biisin, jonka jälkeen hän totesi että ne loputkin sillä kasetilla on hyviä, antaa soida vaan. Kaikki muut hämmästyttivät meitä palauttamalla mieliimme ikivihreitä sävelmiä Nahkatakkisesta tytöstä Täti Moonikaan, Birdystä Bad boysiin, Tähtilampusta Perfect dayhin. Täällä soi Abba, Led Zeppelin, Kaija K., Aretha Franklin, Aki Sirkesalo, Banglesh, Vesa-Matti Loiri, Bryan Adams ja lukemattomat muut kuolemattomat kasari- ja ysäri-artistit. Ilta oli sarja nostalgia-orgasmeja. Useimpien biisien mukana piti huutaa ainakin kertosäe. Kurkku oli loppuillasta aika kipeä ja vasen isovarvas meni tanssista jotenkin sijoiltaan.

Valvoin yöllä kesäaikaan asti, tänään nukuin iltapäivään. Yöllä maa oli satanut rännästä valkeaksi, kämppikset oli heränneet kahdeksalta, tiskanneet ja lämmittäneet päiväsaunan. Nauroin ääneen sijoiltaan nostettua ovea, joka nojaili kämppiksen huoneen ovenkarmeihin. Kaikki muukin nauratti, Niksun huoneeseen lavastamani chill-out-lounge keinutuoleineen (jossa kukaan ei ehtinyt chillata), eteisen pöydällä tyhjien tupakka-askien vieressä kellottava kaalinpää ja vieraskirjan kirjoitus: "Voin lähtiessäni katsoa, huojuuko talo, kun jäätte tänne hyppimään. Ihanat."

3 Comments:

Anonymous heini said...

Kuulostaapa mahtavilta hipoilta! Harmi kun ei päästy mukaan.

8:48 ip.  
Anonymous dj protest said...

Olivat luultavasti elämäni parhaat kotibileet! Törkeän kivaa. Eikä vähiten soittamani loistavan musiikin takia :D (ja teidän). Aamulla väsytin talonväkeä tunnelmoimalla likaisten astioiden estetiikalla, en tiskaamalla. Kiitos <3

Lisää bakkanaaleja vuodenkiertoon, ehdottomasti.

9:08 ip.  
Blogger Juha said...

Siistiä! T. Kuumottava kuumeilija.

12:41 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home