keskiviikkona, helmikuuta 02, 2011

Elämäni mies, vaihteeksi

Arvaatka mitä? Olen ehkä taas löytänyt elämäni miehen. Netistä tietty.

Tiedetään, olen viime aikoina ollut hyvä löytämään elämäni miehiä mutta huono saamaan niitä miehiä elämääni. Nyt on kuitenkin kiikarissa niin varteenotettavan oloinen miehenpuoli, että vielä ei auta hiiskahtaa yhtään enempää. Se toisi huonoa onnea.

No ehkä tämä blogikirjoitus on sellainen pieni, täysin ennenaikainen hiiskahdus. Mutta eipä ole ensimmäinen kerta, jos teen hieman hätiköityjä julistuksia.

Mutta tämän enempää en kerro. Paitsi sen, että se korjaa puuvenettä. Ja taloa. Ja elämiä.

Siis eikö sen täydykin olla elämäni mies?

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hilla on mun kaikkien aikojen ehdoton suosikkirakastuja!!! Ihanaa. Toivottavasti tämä on se mies jonka kanssa näitä kaikkia lannistumattomia rakastumisia saadaan nauraa käkättää ja ihmetellä ja unohtaa, onnellisesti pysyväiskainalossa. Rakastumisen myötäisiloa, Mustikaltasi.

5:14 ap.  
Blogger Hilla said...

Otettakoon huomioon, että en ole edes nähnyt kyseessä olevan miehen kuvaan. Mutta se ei estä minua suunnittelemasta häävalssia ja kutsuvieraslistaa.

8:59 ap.  
Blogger Katja said...

Upeeta! <3

10:37 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

OU JEE! Sanoo anonyymi mie.

6:49 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Sie olet sinnikäs ja mahoton. Toivon kuuluvani häälistalle ja onnea koira/hevoskuiskaajalle ja sinulle veneen alla tai vanhassa kunnostetussa hirsitalossa.

7:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

7:08 ip.  
Blogger Hilla said...

Kiitos myötäelämisestä, Katja ja anonyymi sie!

Joo niin olenki aivan mahoton. Tänään juttelin pitkästä aikaa mukavia sen toissasyksyisen elämäni miehen kanssa ja muistin taas, kuinka mukava se onkaan. Ja vilkutteli mulle silmiään. Hö. Ota noista nyt sitten selvää.

Mutta jos häät tulee, kenen kanssa tahansa, niin piru vie kaikki anonyymitkin jotka on ikinä kommentoineet täällä, ovat kutsutut! Ja sitten juhlitaan niin että pää irtoaa ja vihkisormus hukkuu jokeen.

7:55 ip.  
Blogger Katja said...

Odotan jo häitä, sinä hulvaton Hilla. Valoisaa Valentiinia! :D

1:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home