perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Kesävesiin

Tämän postauksen jälkeen suljen työkoneeni yli kuukaudeksi ja sukellan suloisiin kesävesiin: ehkä jo tänä iltana hämäläiseen järveen, ensi viikolla Helsingin Vanhankaupunginlahden ja Pihlajasaaren rantavesiin, sitten taas hämäläiseen järveen, tällä kertaa silokallioisesta niemenkärjestä, ja kuun lopulla suureen pohjoiseen jokeen, ja sen matalaan sivujokeen, jonka lapsuuden uimapaikoilla virta on niin voimakas, että vastavirtaan uidessa pysyy juuri ja juuri paikallaan. Heinäkuussa kastaudun ehkä tunturiylängöllä virtaavassa Kautokeino-elvassa, jos vesi on edes vähän lämmennyt, ja pienessä joessa, joka virtaa Riddu Riddu -festivaalialueen ohi ja laskee Jäämereen. Heinäkuussa tulen takaisin tänne, ja käyn uimassa ihanassa paikassa, jossa saa savusaunalöylyt ja mummo-seuraa eikä kukaan käytä uimapukua. Heinä-elokuun vaihteessa toivon sydämestäni, että sinilevä ei estä uimista Itämeren aalloissa Ahvenanmaalla, ja elokuun toisella viikolla minun on löydettävä uimavesi Suomen Turusta.

Nyt sukellan!

1 Comments:

Blogger Taviokuurna said...

Onpa mukavaa löytää pitkästä aikaa kiva uusi blogi! (siis itselleni uusi :) Hilla löytyy nyt Taviokuurnan linkki-listalta.

Ja ehkäpä pitäisi osallistua tuohon Helsinki-meemiinkin, näin stadilaisena kaupunkilintuna :) Katsotaan, saisinko listan aikaiseksi. Löytyy aikanaan sivuiltani, jos onnistun (kivojen paikkojen rajaaminen viiteen voi olla haastavaa!)

11:10 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home